joi, 5 ianuarie 2012

Cadouri simpatice cu un buget limitat

Publicat de Mojisha la 07:11


Dupa cum stim cu totii bine criza economica a facut curatenie si in buzunarele si portofelele noastre… Este inceput de an si Valentine’s Day se aproprie cu pasi rapizi… Urmeaza o perioada in care zilele de nastere vor veni si vor trece unele dupa altele… Si intrebarea sacaitoare care ne da mari batai de cap este: Ce cadouri as putea cumpara cu un buget mic? Raspunsul: Foarte multe… Asta daca sti sa cauti… In primul rand trebuie sa ne orientam si dupa gusturile si personalitatea celor carora vrem sa le luam un cadou…



Iata cateva sfaturi care sper sa ajute in alegerea unui cadou simpatic :

  1. Nu va grabiti! Daca mergeti intr-un magazin… Va uitati si luati primul lucru care sare in ochi s-ar putea sa regretati amarnic… De obicei se intampla urmatorul lucru: Dupa ce ati scapat de “stres”, intr-un alt magazin veti gasi ceva mai dragut si mai ieftin… Asta rezultand in a va enerva.... Deh… Legile lui Murphy nu au fost scrise degeaba…
  2. De ce nu incercati internetul ? Exista acum diferite site-uri si blog-uri cu mici cadouri care ar putea incanta lumea… De exemplu puteti cumpara diferite lucruri lucrate manual, accesorii, micute obiecte care incanta ochiul… Internetul este o sursa foarte buna nu numai de informatii ci si de "resurse" … Un mic search pe google si puteti gasi site-uri de specialitate, librariile online fiind o resursa buna de a gasi ceva interesant… Nu numai prin cartile pe care le gasiti acolo ci si prin cadourile interesante si ingenioase… De asemenea puteti gasi bloguri ale unor artisti adevarati care isi vand creatiile la preturi acceptabile…. Astfel nici voi nu va veti mai "chinui" cu mersul prin magazine.
  3. Ati putea apela la targurile organizate periodic in oras… Va interesati intr-un ziar local, pe site-urile de socializare si daca gasiti ceva nu ar strica sa mergeti acolo… Targurile sunt o sursa foarte buna de cadouri…
  4. De asemenea ati putea sa faceti voi un mic cadou… Lucrurile mesterite de voi conteaza mult mai mult pentru persoana care il primeste decat un obiect cumparat de a magazin… Puteti face rost de cateva margelute, un mic elastic sa faceti o mica bratara, sa tricotati un puloveras [da…suna a bunicuta dar ar fi ceva foarte dragut]… un CD cu muzica care va aminteste despre momente petrecute impreuna, si aici nu ma refer numai la cupluri ci si la prieteni foarte apropriati care isi pot face acest cadou.
  5. Revenim la magazine… Sunt cateva pe care le recomand cu caldura si care nu m-au dezamagit niciodata cand cautam un cadou pentru cineva drag… Acestea ar fi : Bam Boo, Carturesti si Meli Melo. Cu rabdare, atentie si gandindu-va la persoana pentru care luam cadoul  mai mult ca sigur veti gasi cate ceva simpatic care sa i se potriveasca persoanei respective.


 
Mai concret,ati putea cumpara ceainice foarte simpatice,canute,mici ladite sau cutiute in care se pot depozita bijuterii, o carte interesanta,mici accesorii simpatice… De exemplu :

O masca de fata haioasa facuta de voi ar fi binevenita... Aveti nevoie de materiale nu foarte scumpe care pot fi gasite la aproape orice mercerie: un carton dupa care sa va ghidati cand decupati materialul, cateva elemente decorative, un elastic, poate cativa nasturasi si ati reusit sa creati ceva simpatic si util in acelasi timp.


Papusile Momiji au aparut recent pe piata romaneasca...ele si papusile matrioshka au fost mereu cadouri care incanta si ridica starea de spirit. Acestea se gasesc pe site-ul elefant.ro si in diferite magazine din tara.


 Cescutele de cafea/ceai sunt o idee inspirata mai ales pentru iubitorii acestor bauturi....pe piata exista diferite modele si mai mult ca sigur veti gasi ceva potrivit. O sursa ar fi libraria Carturesti... De acolo puteti cumpara si ceaiuri foarte bune si seturi cu ceainic.

                           



Sper ca sfaturile mele v-au ajutat cu cate ceva si daca mai aveti intrebari nu ezitati sa le puneti...Voi incerca sa raspund tuturor.

                                                                                                                            Mojisha

1 comentarii:

DanielaFrincu spunea...

cautarea pe internet pe mine nu ma prea inspira..apropiindu-se 1 martie si 8 martie, au aparut o multime de targuri handmade, asa ca am de unde alege...

Trimiteți un comentariu

 

Mojisha Blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting