vineri, 6 ianuarie 2012

Trei produse de ingrijire a pielii-review

Publicat de Mojisha la 13:59

Saptamanal este indicat sa ne rezervam putin timp si sa ne ingrijim tenul- sa il exfoliem si sa il rasfatam cu masti de fata. Cel mai indicat ar fi sa folosim masti si exfoliante facute in casa, dar unele persoane mai folosesc si masti si exfoliante din comert. Eu sunt adepta a mastilor facute in casa, dar nu refuz sa folosesc produse comercializate. O firma care are produse de care sunt extrem de multumita este Yves Rocher- o firma frantuzeasca ce se bazeaza pe produse realizate din extracte naturale din plante.

Voi face un review la trei produse : Doua masti de fata si un exfoliant, din aceeasi gama, toate trei foarte bune… Cel putin pentru mine.

Prima ar fi masca hidratanta cu suc de struguri : Masque Aqua Tonic



Ce spun ei :
Un ten mai hidratat si catifelat.
Deliciul dulce pentru un ten mai intens hidratat!
Un gest rapid si foarte usor pentru un rezultat revigorant: in doar 3 minute, tenul tau straluceste cu vitalitate, devine mai hidratat si ferm. Intinderea usoara si continutul de suc de struguri, renumit pentru proprietatile sale hidratante, va revigora tenul si simturile. O experienta unica...tenul tau va cere mai mult!
Noua noastra linie de masti ce dureaza 3 minute sunt improspatoare, gata sa satisfaca nevoia de ingrijire a tenului...fara o multime de cheltuieli, timp sau bani!
La acest pret, incercati-le pe toate 3 pentru a avea pielea proaspata tot timpul !


Ce spun eu : Un avantaj ar fi ca aceasta masca trebuie tinuta pe fata 3 minute… Si pentru persoanele care nu au rabdare(ca si mine) este o alternativa rapida la alte masti de fata care trebuie tinute mai mult… Masca se aplica usor si are o textura extrem de placuta, usor gelatinoasa. Se simte foarte placut pe piele si este relaxanta, efectul de hidratare fiind vizibil destul de mult timp dupa ce masca este indepartata. Vorbind de indepartare, masca este foarte usor de indepartat cu apa calduta si nu raman urme pe fata. Mirosul ei este extrem de placut si iti vine sa o mananci. Culoarea este si ea placuta… O nota pentru aceasta masca ar fi 9/10-Nu se poate compara cu clasica masca cu iaurt, dezavantajul este ca se gaseste destul de greu- magazinele Yves Rocher sunt destul de rare in Romania si produsele cam scumpe.

Masca purificatoare cu suc de lamaie : Masque Fraicheur/Fresh Mask



Ce spun ei : Placere scantaietoare pentru un ten curat si pur in doar 3 minute.  Aceasta masca faciala cu gel va lasa o stralucire radianta pe ten datorita texturii umede si proaspete. Proprietatile purificatoare ale uleiurilor esentiale din lamaie invioreaza tenul. Pielea respira !

Ce spun eu : Masca, din acceasi gama cu cea cu suc de struguri este la fel de buna desi nu am mai folosit-o de ceva vreme. Insa este intr-adevar buna. Lasa tenul luminos, o senzatie placuta si la fel ca si « sora sa » isi face efectul pentru mai mult timp. Are si un efect racoritor si curata foarte bine tenul. Mirosul este  placut, citric, iar textura sa este de asemenea gelatinoasa si se simte foarte bine pe fata. Ambele masti isi fac foarte bine treaba, acesta avand pH neutru. Este bazat pe ingrediente naturale cum ar fi glicerina, ulei esential extras din suc de lamaie, etc. Nota pe care i-o dua este tot 9/10- un pret destul de ridicat fata de ambalajul sau micut, se gaseste greu.


Exfoliantul cu microparticule extract de caisa :



Ce spun ei : Un gest rapid pentru o piele radianta: cu doar un masaj, pielea este curatata intens, impuritatile sunt eliminate si pielea isi recapata luminozitatea. Textura perlata a exfoliantului, imbogatita cu mici bobite din coaja de caisa si parfumul delicat si fructat sunt o placere reala. Fara de care nu vei mai putea rezista !

Ce spun eu : In comparatie cu alte exfoliante curata pielea mult mai bine si o lasa mai catifelata dar nu poate fi indepartat la fel de usor ca si mastile de pe fata,poate datorita particulelor care totusi se curata destul de repede- ceea ce ramane pe fata este « crema » exfoliantului. In schimb fata se simte curata si daca este indepartat suficient de bine nu raman particulele « intepenite » pe fata. Nu te chinui sa il apesi pe fata si indeparteaza celulele moarte extrem de eficient. Nota mea ar fi un 8/10 deoarece se indeparteaza destul de greu.


Prezentarea oficiala a produselor a fost tradusa de pe site-ul oficial Yves Rocher de catre scumpul meu Emil. ~~ Ii multumesc pe aceasta cale ca se ofera sa ma ajute si isi stoarce creierii pentru mine, fara a cere nimic in schimb.<3

1 comentarii:

solutii pentru cosuri spunea...

Foarte bun articolul!
Felicitari!

Trimiteți un comentariu

 

Mojisha Blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting