joi, 12 ianuarie 2012

Sfaturi pentru un machiaj reusit

Publicat de Mojisha la 03:05

De multe ori un machiaj simplu poate parea banal si sa treaca neobservat. Daca folosim putin fard de pleoape si putin rimel intr-adevar schimbam aspectul fetei putin, dar nu reusim sa punem nimic in evidenta foarte bine. Iata cateva reguli si puncte cheie ale fetei pentru un machiaj reusit, si de asemenea cateva trucuri :

Conturati-va fata . Mai jos aveti o poza cu punctele cheie ale fetei si unde ati putea folosi un blush putin mai inchis sau perle bronzante pentru a o « sculpta ». Acestea sunt partile laterale ale nasului, zona de sub pometi si doua puncte deasupra fruntii. Exista o anumita pensula special conceputa pentru a fi folosita in acest scop, putin oblica, ce ajuta la o precizie mai mare.



Blush-ul putin mai deschis poate fi aplicat pe pometi si pe partea centrala a nasului (cea incadrata in poza de deasupra ) puteti folosi perle iluminatoare, pentru a ilumina fata.



Iluminati-va ochii cu un creion alb. Acest truc ajuta la scoaterea in evidenta a ochilor, facandu-i sa para mai mari. Folositi creionul alb in coltul interior al ochiului, dupa estompati-l putin cu degetul. Folositi-l si sub spranceana astfel pentru a ilumina ochii. Pentru a da impresia de ochi mai mari puteti sa folositi creionul pe linia lacrimara- unde folositi de obicei creionul negru.




Pentru un machiaj al ochilor reusit folositi un fard de pleoapte in nuanta mai deschisa pe pleoapa, iar pe pliul pleoapei folositi o nuanta mai inchisa a culorii. Puteti de asemenea sa folositi culori diferite dar sa le amestecati si sa le omogenizati bine in locul in care se intalnesc. Posibilitatile sunt multe dar nu exagerati cu intensitatea culorilor.

Pentru a da impresia de un volum mai mare al buzelor folositi creionul alb chiar deasupra lor si in mijlocul buzei inferioare si estompati-l. Nu exagerati cu cantitatea!! Foarte putin este de ajuns.




Sper ca ati inteles cateva expresii. Ma uit si citesc in general astfel de sfaturi in engleza si majoritatea expresiilor am incercat sa le spun in romana. Poate parea ciudat; am incercat sa fiu cat mai explicita.

1 comentarii:

DanielaFrincu spunea...

sfaturi pe intelesul tuturor!!!felicitari pentru idee! o zi placuta!

Trimiteți un comentariu

 

Mojisha Blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting