marți, 17 aprilie 2012

Produse cosmetice E.L.F. - Mic review

Publicat de Mojisha la 12:25
Tocmai am primit astazi comanda de la E.L.F. Nu ma asteptam sa vina asa de repede, dat fiind ca am pus-o miercuri sau joi si a fost si Pastele.

Cei de la E.L.F. m-au surprins placut, mai ales ca nu am mai comandat de ceva vreme de la ei si chiar imi era dor de produsele lor...Terminate de ceva vreme. Reduceri+ rapiditate= m-am reindragostit de ei.
 
Mi-am comandat un ruj si un gloss din gama Essentials care imi plac mult.. Rujul este in nuanta Voodoo si hidrateaza foarte bine, are efect de volum. O culoare frumoasa de care sunt extrem de incantata. Gloss-ul este in nuanta Nude Pink. Hidrateaza buzele, are efect de volum si este racoritor fara a "pisca" buzele...este absolut delicios.

Eyelinerul gel este din gama Studio. In general nu folosesc eyelinere pentru ca (si acum radeti...nu ma supar...) imi tremura mana si fac linii destul de aiurite. Am zis totusi sa imi incerc norocul mai ales ca prin antrenament o sa capat eu siguranta... Odata si odata. Pensula este buna si am facut linii frumoase, drepte. Un cateye de invidiat as zice :D 

Acum sunt destul de pozitiva si incantata de produse mai ales ca au venit repede. Poate mai tarziu cand mai fac review-uri o sa devin putin mai exigenta. Au fost produse si care nu m-au incantat si au ajuns la gunoi. Acum sper sa revin mai des cu posturi mai ales ca maine sau poimaine cel tarziu imi repar si PC-ul si o sa continui cu review-urile, mai ales ca sunt in perioada in care cumpar destul de multe produse.
In comment-uri v-as ruga sa si imi faceti propuneri de posturi sau review-uri...Incerc sa onorez cat mai multe cereri :).

3 comentarii:

Anonim spunea...

It's actually a great and helpful piece of information. I am glad that you just shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.
Here is my web blog ; Metropolitan - Ladys

Produse cosmetice spunea...

Ar fii interesant un tutorial de smokey eyes...dar asa pas cu pas..:D

Mojisha spunea...

Voi cauta o modalitate de a face un tutorial..momentan nu dispun de camera foto :(

Trimiteți un comentariu

 

Mojisha Blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting