marți, 10 aprilie 2012

Parul scurt- Poate fi feminin?

Publicat de Mojisha la 04:37
Nu va sta parul in niciun fel? E greu de aranjat si daca il buclati sau il indreptati se strica repede? Ati incercat toate solutiile si nu mai stiti ce sa faceti? Ei bine...Tunde-ti-va!

Multe persoane ma intreaba de ce m-am tuns si de ce prefer parul scurt. Multi sunt dezamagiti de alegerea mea.... Dar parul meu este dificil de intretinut si cum eu sunt si adepta a lucrurilor cat mai simple...Am ales cea mai rapida cale - M-am tuns scurt.



Desigur multe fete evita sa se tunda scurt pentru ca li se pare baietesc. Multi au conceptia aceasta si nu vor sa si-o scoata din cap. Desi poti fi si feminina si draguta cu par scurt -Iata cateva sfaturi:

1. Folositi bentite sau clame. Acestea pot adauga un element feminin, funditele mici fiind chiar indicate... Bulinele sau modelele vintage de asemenea se potrivesc chiar foarte bine. Nu uitati de esarfe si rochite vaporoase, asortate cu o coafura atent creata va va arata feminine.



2. Si tepii pot fi de efect, acestea totusi nefiind indicate la o tinuta care pune accent pe feminism absolut. Il puteti aranja si astfel incat sa obtineti un aspect mai rebel,mai ciufulit. Si acesta in amestec cu o tinuta potrivita va poate arata extrem de feminine.



3. Aranjati-l astfel incat sa nu existe fire rebele sau suvite. Acestea sunt mult mai vizibile si se poate intampla ca anumite suvite sa stea ridicate daca nu il aranjati inainte de a fi uscat. NU VA CULCATI CU PARUL UD ! Este cea mai mare greseala… Va puteti trezi cu un model destul de dubios in cap si acele fire care stau aiurea nu mai pot fi cumintite.



Concluzia mea este ca parul scurt nu este neaparat de baieti. Sunt multe vedete care il poarta astfel ( Emma Watson, Halle Berry, Pink etc) si arata extrem de bine.

Va invit la o dezbatere pe aceasta tema in comentarii- as vrea sa va aflu parerea voastra despre parul scurt la fete si puteti adauga de asemenea sfaturi.

1 comentarii:

Alexandra spunea...

Stii ca am avut toate tunsorile posibile,printre care si par scurt,si a fost super,dar nu m-as mai tunde.In primul rand pentru ca l-am lasat sa creasca mult,apoi pentru ca imi place cum sta asa si pot sa fac muulte coafuri.
Oricum,mi se pare o alegere buna pentru multe fete,depinde si de fizionomie si de tipul de par.Intradevar,daca e foarte dificil mi se pare de-a dreptul inutil sa il tii lung doar de dragul de a-l tine,desi nu il poti face sa arate bine lasat pe spate.E acelasi lucru cu fetele care isi tin parul lung fara forma,sau ars.O tunsoare iti lumineaza imediat fata,iti accentueaza trasaturile.

Trimiteți un comentariu

 

Mojisha Blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting