marți, 10 ianuarie 2012

Produse de machiaj de baza

Publicat de Mojisha la 11:19

Presupun ca stiti sentimentul pe care il aveati cand ati inceput sa va cumparati produse de machiaj. O mica fericire si o mare satisfactie. Ei bine putine persoane incep prin a-si cumpara produsele de baza pentru un machiaj bun. Multi incep direct cu trusele de farduri de pleoape multicolore si fac diferite greseli, se machiaza strident si nu se informeaza despre regulile de baza pentru un machiaj reusit. Va voi prezenta cateva produse de care aveti nevoie pentru un machiaj de baza, produse care nu pot lipsi de pe masuta de toaleta.



1. Demachiantul
Da, ati citit bine. Cel mai important lucru care nu poate lipsi dintr-o trusa esentiala de machiaj este demachiantul. Putem avea zeci, chiar sute de produse cosmetice; dar ce ne facem daca nu putem sa le indepartam de pe fata ? Demachiantul, cu tonicul de rigoare nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj.

2.Corectorul
Dupa cum am spus si intr-un post anterior multe persoane folosesc mai multe straturi de machiaj pentru a-si acoperi imperfectiunile. Asta pentru ca nu stiu ca majoritatea corectoarelor acopera imperfectiunile si ilumineaza fara a fi nevoite sa folosim mult produs. Astfel nu va incarcati fata prea mult si economisiti si fondul de ten.

3.Fondul de ten
Atentie cand va alegeti fondul de ten! Nu toate sunt la fel si s-ar putea ca cel cumparat sa nu se adapteze la tipul vostru de ten. De asemenea sa fiti atenti la nuanta aleasa. Unii le cumpara mult prea deschise, altii prea inchise. Trebuie sa va cunoasteti nuanta pielii bine si sa va axati pe un fond de ten cu o textura adecvata voua.



4.Rimelul
Uneori cand ne grabim nu mai stam sa folosim si farduri de pleoape si creioane de ochi, ci preferam sa ne definim ochii folosind doar un rimel. De aceea si acesta este un must-have al trusei de machiaj.

5.Fardurile de pleoape in nuante naturale
Un machiaj de zi este mai placut - zic eu - cand persoana foloseste nuante pastelate, naturale sau nuante de maro/bej. Astfel punem in evidenta ochiul cu ajutorul unol culori subtile. Nu va stresati folosind culori cum ar fi albastru sau verde electric - sunt kitschoase si potrivite mai degraba unui look de club.


6.Un balsam de buze sau un ruj.
Cred ca este destul de evident ca acestea sunt intr-adevar necesare si pentru a va proteja buzele (mai ales in perioada iernii cand se usuca si crapa mai des). Eu sunt de parere ca un ruj maro, crem sau in diferite nuante de rosu este mult mai placut decat cel roz aprins. Intr-adevar unele nuante de roz sunt superbe dar pe unele nu pot sa le suport cand le vad pe buzele diferitelor « vedete » de la televizor.

2 comentarii:

A. spunea...

Am verificat lista ta, şi am toate produsele pe măsuţa de machiaj:).

Mojisha spunea...

:D Ma bucur ca imi citesti blogul ^^ Si sper ca ti-a fost de ajutor acest mic articol

Trimiteți un comentariu

 

Mojisha Blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting