miercuri, 27 iunie 2012

Concursurile de frumusete pentru copii din SUA

Publicat de Mojisha la 04:55

Daca ati fi la mine acasa, ati vedea ca marea majoritate a timpului pe care o petrec la televizor este uitandu-ma la TLC (Un echivalent al Discovery Travel & Living, cu fostele sale emisiuni). Din Martie au reluat emisiunea pe care o urasc, dar de la care nu ma pot abtine sa ma uit, Toddlers & Tiaras (Frumuseti Miniaturale).

Emisiunea prezinta participantele la concursurile de frumusete pentru copii din State si concursurile in sine, arata procesul de formare al copilului pentru concurs: antrenamente si sedinte de frumusete.

Ei bine…sa tencuiesti fata unei fetite cu varste cuprinse intre 2 si 9-10 ani cu machiaj, sa ii aplici bronz artificial si sa ii imbaxesti parul cu fixativ si mese, obligand-o sa faca diferite numere si antrenand-o intr-un stres imens mi se pare o prostie fara limite. De aceea am ajuns sa urasc emisiunea asta: cand vad copilele chinuite, spalate pe creier si care au o atitudine oribila, sunt razgaiate si rasfatate imi vine sa sparg ecranul televizorului. Chiar nu inteleg de ce nu se axeaza pe frumusetea naturala a fetitelor si le impopotoneaza atat. Cred ca si isi iau bataie daca nu castiga un premiu.

Parerea mea asupra acestor concursuri: Ar fi interesante, asta daca nu ar plastifica atat copiii, i-ar lasa naturali, intr-o rochita simpatica si sa nu ii oblige atat. Emisiunea are o nota mica si pe imdb si acolo exista un comentariu care imi reflecta opinia.

Care este parerea voastra despre aceste concursuri? As vrea sa fac o mica discutie mai jos, la comentarii.
Iata si niste poze:


3 comentarii:

Alexandra spunea...

Eu cred ca sunt doar concursuri pentru mame frustrate . De fapt nu mi se pare normal un concurs de frumusete pentru copii . Am vazut tot procesul acela . Groaznic . E o problema grava care tine numai de parinti , iar costurile pentru pregatirea fetitelor sunt IMENSE , premiul castigat fiind un nimic pe langa stresul si banii investiti . Parintii sunt obsedati , se observa din felul in care vorbesc . Fetele au aere de dive .

DoarBaiaMare spunea...

Cum arata saracii copii..Eu i-as inchide pe acei parinti care incearca sa profite de inocenta lor..E un fel de pedofile dara fara act sexual..Dezaprob total..

Anonim spunea...

dak va vede vreo mamica rade de voi :))) asa cum rad sh eu ptr ca aceste concursuri sunt pe placul copiilor lui eden ii plac sh concureaza este dulceata americii nu e nimic grav daka copiilului ii place sa se duca sh sa sti ca castiga bani multi sh coronite mari cu diamante pe care directorii dau banii grei din miliardere pe care le castiga de la bani copiilor se duc sa mai ia colonite ptr mn aceste concursuri sunt frumoase sh nu e nimic de profitat ptr ca copilul vrea okay ?

Trimiteți un comentariu

 

Mojisha Blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting