vineri, 4 mai 2012

Diete,diete

Publicat de Mojisha la 11:06
De curand m-am pus pe slabit. Usor de zis, dar cu atatea tentatii in jur e greu sa rezist... Norocul meu este motivatia pe care o am.
Pentru a inlocui carnea si a nu manca piept de pui intr-una mi-am luat soia. A fost pentru prima data cand am incercat-o. Textura aproape identica cu cea a carnii si aroma m-au facut sa ma indragostesc de ea. Snitelele de soia au devenit o masa satioasa si buna, salata este nelipsita in meniul zilnic, iar cerealele au devenit cele mai bune prietene ale mele.
[paragraful asta este scris dupa ce m-am cantarit] Si...am slabit 2 kg in 2 saptamani, ceea ce e bine pt mine... Fructele si legumele au devenit baza... o sa va tin la curent cu dieta si o sa mai dau cateva sfaturi si o sa mai comentez cate ceva despre ce mananc. Ah si nu uitati de sport!! Doar nu vrem sa slabim dar sa atarne tot pe noi :D

3 comentarii:

Alexandra spunea...

E bine ca ai slabit in mod sanatos si ca mananci mai sanatos . Succes !

Mojisha spunea...

@ Mitz si ajutorul vostru a contat mult...

A. spunea...

În această fază sunt şi eu, adică şi eu ţin un regim asemănător ca al tău( fructe, legume,cereale dimineaţa, multă apă,etc.). Îţi urez mult succes pe mai deprte şi felicitări pentru cele 2 kg slăbite:).

Trimiteți un comentariu

 

Mojisha Blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting